Zakład Medycyny Sportowej i Żywienia Człowieka

 

Kierownik:
dr hab. Barbara Frączek
profesor AWF

paw. III, pok. 211 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Pracownicy:

       
dr hab.
Barbara Frączek
profesor AWF
paw.III, pok.211

Dyżur w sem. letnim:

wtorek 10:40-12:40

12 683 10 02
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lek. med. Stanisław Kita
starszy wykładowca
paw. III, pok.205 Dyżur w sem letnim:

wtorek  14:00-15:00

Ds III - pok. 1206  

12 683 14 40
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
dr Paweł Pięta
adiunkt
paw. III, pok.205

Dyżur w sem. letnim:
czwartek 13:30-15:00

Dyżury odbędą się
w Ds3/ 1206.

12 683 14 40
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

dr hab. Maria Gacek
adiunkt

paw. III, pok.203 Dyżur w sem. letnim:

poniedz.08:45-10:45

12 683 11 45
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dr Małgorzata Morawska

adiunkt

paw. III, pok.203

Dyżur w sem. letnim:

środa    14:15-16:15

12 683 11 45
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lek. med. Magdalena Okólska

asystent

paw. III, pok.205

Dyżur w sem. letnim

czwartek 10:45-11:45

Dyżury odbędą się
w DS3/1202.

 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

dr med. Jacek Sypniewski

starszy wykładowca              

 

paw.III, pok. 204

Dyżur w sem. letnim:

wtorek 13.00-14.00

III paw./205

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.